BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

BewarenBewaren

Over ons

Genieten van vegan of notenvrije macarons, bij Vegan Macarons is het ons gelukt! Na vele pogingen en ervaringen rijker brengen wij de perfecte macaron op de markt, ook voor mensen met een dieet. Onze macarons zijn niet alleen een lust voor het oog ze smaken ook nog eens super!

Wie zijn wij?

Kym van der Veeke

9 jaar geleden is het begonnen, onze zoon was jarig en er moest natuurlijk een mooie taart komen. Creatief als ze is dacht ze dat doe ik gewoon zelf. Eerst bakte Kym voor vrienden en familie, later toen de vraag groter werd, ontstond Muffinmania. Haar bedrijf www.muffinmania.nl is een bedrijf voor zoete lekkernijen. Macarons zijn inmiddels een passie geworden en omdat de vraag naar Vegan macarons steeds groter werd, hebben Judith en Kym besloten om samen aan de slag te gaan en zo is Vegan Macarons ontstaan.

Judith Stivaktas

Judith haar passie voor plantaardige en pure ingrediënten werd in haar jeugd in Zeeland al vroeg aangewakkerd. Voor haar moeder en tantes was het heel normaal om zelf uit de natuur te plukken en oogsten. Uit respect en liefde voor diezelfde natuur is Judith erg enthousiast over en heeft zij een bijzondere interesse in veganistisch koken. Vegan Macarons sluit hier uitstekend bij aan. Judith heeft tevens een goede naam en reputatie in Rotterdam en omgeving met haar biologisch catering bedrijf: www.degroenepeper.nl opgebouwd.